Waar vind je mij nou precies?

Je vindt mij in Complex C aan de Kanaalweg 22 in Utrecht. Een heerlijk gebouw waar verschillende leuke mensen zitten. En... aan het kanaal. Vooral op warme dagen een kanaal waarin veel geroeid wordt. En waarlangs veel gewandeld en gefietst wordt.

Waar vind je mij nou precies?

Je vindt mij in Complex C aan de Kanaalweg 22 in Utrecht. Een heerlijk gebouw waar verschillende leuke mensen zitten. En… aan het kanaal. Vooral op warme dagen een kanaal waarin veel geroeid wordt. En waarlangs veel gewandeld en gefietst wordt.

Kom je bij mij langs?

Volg de A12 richting Rotterdam/Den Haag, kies de Ring Utrecht richting Utrecht Centrum/Jaarbeurs en neem na 1,5 km afslag Centrum/Westraven Transferium/Kanaleneiland. Volg de Europalaan richting Centrum en ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Vervolgens ga je direct de eerste afslag rechtsaf (bij de Praxis) en ga je meteen weer rechtsaf de parallelweg op (Europaplein). Aan je linkerzijde zie je dan de winkel van Coolblue. Alles voor een glimlach. Naa een paar honderd meter ga je linksaf de Kanaalweg op. Rijd voorzichtig, je rijdt nu op een fiets-straat. De auto is hier te gast. Als je het kanaal volgt, vind je mijn kantoor na een paar honderd meter aan jouw linkerkant. Op een groot bord staat ‘Complex C’ en mijn logo.

Volg de A12 langs Utrecht richting Amersfoort/Arnhem en neem na 1,5 km afslag Centrum/Westraven Transferium/Kanaleneiland. Volg de Europalaan richting Centrum en ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Vervolgens ga je direct de eerste afslag rechtsaf (bij de Praxis) en ga je meteen weer rechtsaf de parallelweg op (Europaplein). Aan je linkerzijde zie je dan de winkel van Coolblue. Alles voor een glimlach. Naa een paar honderd meter ga je linksaf de Kanaalweg op. Rijd voorzichtig, je rijdt nu op een fiets-straat. De auto is hier te gast. Als je het kanaal volgt, vind je mijn kantoor na een paar honderd meter aan jouw linkerkant. Op een groot bord staat ‘Complex C’ en mijn logo.

Neem vanaf het busstation van Utrecht Centraal de bus lijn 77 (richting Nieuwegein) of lijn 74 (richting Vianen). Stap uit bij halte Europaplein Noord. Vanaf daar is het ongeveer 4 minuten lopen. Loop vanaf de Praxis langs de winkel van Coolblue, glimlach naar de medewerkers, en volg de weg met de bocht mee naar links. Nu kom je vanzelf op de Kanaalweg. Sla hier linksaf en loop langs het water tot je bij Complex C bent. Hier is mijn kantoor. 

Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. En ze zijn allemaal gratis!

Aan de zijkant van het gebouw zijn twee toegangsdeuren. Bij de eerste toegangsdeur vind je een tableau met een bel. Zoek mij op, bel en ik sta je gelijk te woord en kom om de deur voor je open te doen.

Kom je vaker? Vraag dan even naar een toegangscode. Met die toegangscode kun je zelf de tweede toegangsdeur open maken. Wanneer ik nog in gesprek zit, wacht dan even in de gezellige keuken. Staat mijn deur open, kom dan vooral naar binnen. 

Stuur je mij een bericht?

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Nederland

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

nl_NLDutch