Waar vind je mij nou precies?

Je vindt mij in gebouw C op de Secoya campus. Dat zijn de geelbeige gebouwen. Op de gevel staat groot 'Ingram Micro'. Dat is haast niet te missen. Op de eerste verdieping van dat gebouw vind je mijn kantoor, maar wanneer je je meldt bij de receptie kom ik je snel halen. Dan lopen wij samen naar mijn kantoor.

Waar vind je mij nou precies?

Je vindt mij in gebouw C op de Secoya campus. Dat zijn de geelbeige gebouwen. Op de gevel staat groot ‘Ingram Micro’. Dat is haast niet te missen. Op de eerste verdieping van dat gebouw vind je mijn kantoor, maar wanneer je je meldt bij de receptie kom ik je snel halen. Dan lopen wij samen naar mijn kantoor.

Kom je bij mij langs?

Secoya Campus

Papendorpseweg 95

3528 BJ Utrecht

hallo@harmenstakenburg.nl

Volg de A12 richting Rotterdam/Den Haag, kies de Ring Utrecht richting Utrecht Centrum/Jaarbeurs en neem na 2 km afslag 16. Sla linksaf bij de verkeerslichten. Volg de Papendorpseweg voor 0,5 kilometer. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf en sla bij de volgende verkeerslichten linksaf.  Volg dan het bordje ‘P-Bezoekers’ naar links. Wanneer je bij de Secoya Campus komt aanrijden, sla je linksaf en volg je de borden voor Visitors. Je ontvangt bij de slagboom een kaartje dat gekoppeld is aan jouw kenteken. Bij vertrek kun je bij de receptie een uitrijkaart aanschaffen. De receptiemedewerkers zullen dan vragen om jouw kaartje even te mogen zien, zodat zij het juiste aantal uur aan uitrijkaarten aan jou mee kunnen geven. Helaas kunnen zij alleen hele uren uitgeven, dus ook als je een half uur binnen bent geweest, betaal je voor een heel uur. 

Volg de A12 langs Utrecht richting Amersfoort/Arnhem. Kies de Ring Utrecht richting Utrecht Centrum/Jaarbeurs en neem na 1 km afslag 16. Sla linksaf bij de stoplichten. Volg de Papendorpseweg voor 1 kilometer, sla de stoplichten rechtsaf. Wanneer je bij de Secoya Campus komt aanrijden, sla je linksaf en volg je de borden voor Visitors. Je ontvangt bij de slagboom een kaartje dat gekoppeld is aan jouw kenteken. Bij vertrek kun je bij de receptie een uitrijkaart aanschaffen.

Neem vanaf het busstation van Utrecht Centraal de bus lijn 29, 195 of 295 richting Papendorp. Stap uit bij halte Orteliuslaan. Ga na het uitstappen naar links, volg het voetpad tot de verkeerslichten. Steek bij de verkeerslichten de weg over. Bij een gemiddeld wandeltempo doe je daar zo’n 4 minuten over. Maar je mag natuurlijk ook gewoon hardlopen.

De gebouwbeheerder, Secoya, beheert alle parkeerplekken op de campus. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Je trekt bij binnenkomst een kaartje bij de slagboom. Bij vertrek kun je bij de receptie een uitrijkaart aanschaffen. De receptiemedewerkers zullen dan vragen om jouw kaartje even te mogen zien, zodat zij het juiste aantal uur aan uitrijkaarten aan jou mee kunnen geven. Helaas kunnen zij alleen hele uren uitgeven, dus ook als je een half uur binnen bent geweest, betaal je voor een heel uur. De tarieven voor een uitrijkaart als bezoeker zijn: € 2,50 per uur of € 20,00 per dag (8 uur). Kies je er voor om zelf te betalen bij de automaat of bij de slagboom, dan zijn de tarieven: € 4,65 per uur of € 40,00 per dag.

Stuur je mij een bericht?

Harmen, persoonlijk HR management

Papendorpseweg 95

3528 BJ  Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71 ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971