Over coaching

Mijn missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw manier is om naar de wereld te kijken. Om jou te helpen ontdekken wat jouw waarheid is. Wat werkt voor jou. Om jou te helpen met aandacht te kijken naar het hele plaatje en zo ruimte te laten ontstaan voor ontwikkeling. Omdat het voor jou werkt. In jouw organisatie. In jouw werk. In jouw leven.

Harmen Stakenburg leiderschap en coaching

Soms heb je twee mensen nodig om met jezelf te praten

Soms heb je twee mensen nodig om met jezelf te praten. Ik help jou om de juiste antwoorden te vinden door de juiste vragen te stellen. Om zo jouw beperkende overtuigingen, jouw beeld van de werkelijkheid in het licht te zetten. Ik help jou om verbinding te maken tussen jouw hoofd en jouw hart. Vanuit aandacht kijken. Naar het hele plaatje. In verbinding met jezelf. En met jouw omgeving.

Inmiddels heb ik ruim 300 leiders binnen een grote diversiteit aan organisaties begeleid om èn hun strategische slagkracht èn hun authenticiteit als leider en mens te vergroten.

Deze leiders hebben hun zelfbewustzijn vergroot, zij verbeterden hun interpersoonlijke relaties en scherpten hun leiderschapsvaardigheden aan. Tegelijkertijd hebben zij zowel hun zelfvertrouwen als hun toolbox vergroot waardoor zij grote verbeteringen gingen ervaren in zowel hun professionele als hun persoonlijke leven. En niet alleen zij ervaarden dat; ook hun teams gingen steeds succesvoller, steeds effectiever en – vooral – met steeds meer plezier samenwerken!

Wanneer ik het heb over leiders, dan heb ik het over mensen die – met of zonder leidinggevende aspecten – richting en uitvoering geven aan de strategie van een organisatie. You Don’t Need to Be “the Boss” to Be a Leader.

 

Hoe helpt dit jou

Ik help je om je af te stemmen op je waarden en je mindset opnieuw in het licht te zetten om weer zelf aan het roer te staan in leven en leiderschap. 

Ik geloof dat we allemaal een enorm aangeboren potentieel hebben en een leven met onbegrensde mogelijkheden, maar om een aantal redenen kunnen we de droom niet altijd in werkelijkheid manifesteren.

We raken de weg kwijt bij het nastreven van de verkeerde doelen: we werken op de verkeerde manier naar de juiste doelen door onze gezondheid en relaties in gevaar te brengen: we stellen prioriteiten en jagen een leven na dat eigenlijk helemaal niet is wat we willen.

Wat als succes eigenlijk helemaal niet om geld en status gaat?

Wat als succes gaat over het hebben van beide, maar ook over een goede gezondheid, sterke relaties en een echte liefde voor jouw baan of jouw bedrijf? 

Mijn manier van werken met jou is holistisch: Mind, Body, Soul, Business. En ik weef alle kwalificaties, ervaringen en methodes samen om alles wat ik kan naar mijn programma’s te brengen, in een psychologisch veilige omgeving, of het nu 90 minuten is, een workshop voor jouw bedrijf of een traject van een langere periode.

Mijn aanpak is ontstaan op het kruispunt van waar ik van hou en waar ik het gevoel heb dat ik het meest kan toevoegen. Ik heb twintig jaar leiderschapservaring in een diversiteit aan organisaties, meer dan 10 jaar jaar ervaring als coach, verschillende change management opleidingen gevolgd, een vierenhalf jarige opleiding Intuïtieve Ontwikkeling, een Agile Leadership certificering van ICP en een alomvattende passie voor mensen en organisaties.

Mijn persoonlijke en zakelijke waarden zijn Verbinding, Energie, Zingeving en Vrijheid.

0