Over interimmers projecten programma's

Wat Interim Managers definieert, is niet de omvang van hun ervaring, maar de vaardigheden die ze hebben ontwikkeld om crisissituaties en veranderingssituaties te managen waar jouw management niet op voorbereid is. Interim Managers zijn de “special forces” van jouw management.

Interim Manager; de voordelen

De interim managers uit mijn netwerk helpen jou een transitie periode binnen jouw bedrijf in goede banen te leiden. Of dat nu is om een vacature zonder veel bombarie te helpen invullen, of omdat interne medewerkers misschien niet over de specifieke vereisten beschikken, of omdat er tijdelijk extra capaciteit nodig is. 

De Interim managers in mijn netwerk kunnen zich snel aanpassen aan elk bedrijfsmodel en elke bedrijfscultuur zonder al te veel onboarding of handjes- vasthouden. Ze zijn gewend om vrijwel onmiddellijk na de start van de opdracht impact te maken. Te leveren. Ze zijn flexibel en gaan iedere uitdaging voor jouw organisatie aan, ongeacht de omstandigheden. Met vertrouwen en zekerheid.

Gegarandeerd 5 kandidaten binnen 24 uur?

Dan moet je bij een ander zijn. Alleen omdat ze jouw organisatie tijdelijk komen versterken betekent nog niet dat je uit kunt met ‘first come, first serve’. Ook – of juist – het aantrekken van een interim manager moet zorgvuldig gebeuren. Je haalt niet voor niets iemand op die basis binnen jouw organisatie. Dat is geen luxe…dat is noodzaak! Failure is not an option. Inwerken of onboarden evenmin. Deze manager moet meteen kunnen leveren. Daarom besteed ik liever wat meer aandacht aan de voorkant van het proces, zodat jij zeker weet dat de tijdelijke manager een definitieve oplossing brengt.

0