alexander hughes

harmen alexander hughes

Afgelopen najaar, toen ik jou vertelde dat ik Triceps zou verlaten, liet ik al weten dat ik een toekomstige samenwerking met een andere organisatie niet uitsloot. Welnu….met heel veel plezier en trots laat ik je weten dat ik – ten aanzien van executive search  – mijn krachten bundel met Alexander Hughes International!

En om de daad bij het woord te voegen start ik – as we speak – de zoektocht naar een CEO.

Voor de marktleider in web-based applicaties in de Vastgoedsector ben ik op zoek naar een ondernemende Chief Executive Officer.

Een leider met ruimschoots kennis, ervaring en affiniteit met zowel Bricks als Bytes en een eigen netwerk meebrengt vanuit business development en sales in de financiële dienstverlening. Iemand die inspireert, daadkrachtig is, uitstraling heeft, draagvlak creëert en beschikt over een natuurlijke autoriteit.

Antoine Buytendijk, Managing Partner van Alexander Hughes Internationaal in Nederland:

 

”We zijn allemaal zeer verheugd om Harmen Stakenburg in ons midden te verwelkomen. Harmen brengt jarenlange waardevolle ervaring mee in ons vakgebied. Hij is scherpzinnig, in staat om snel en accuraat situaties en mensen in te schatten en heeft bewezen een betrouwbare partner voor zijn klanten te zijn. Zijn scherpe oog voor de essentie en zijn creatieve geest maken hem tot een geliefd consultant. Zijn gevoel voor humor wordt door ons allemaal zeer gewaardeerd.”

 

alexander hughes international

Alexander Hughes International, opgericht in 1957, is een van de weinige onafhankelijke en wereldwijd geïntegreerde Executive Search organisaties en heeft haar hoofdkantoor in Parijs.

Met 53 kantoren biedt Alexander Hughes lokale expertise, gecombineerd met wereldwijde mogelijkheden. 

Het team van meer dan 130 consultants is vanuit 53 kantoren wereldwijd actief in een groot aantal kernsectoren; van Financial Services en Technology tot Life Sciences, Industrial Manufacturing en Consumenten Producten.

Alexander Hughes International schaart zich tussen de top 25 wereldwijde executive search organisaties en is een van de weinige, volledig geïntegreerde organisaties met een wereldwijde footprint in ons vakgebied.

Mijn samenwerking met Alexander Hughes International betreft specifiek alle Executive Search activiteiten. Mijn activiteiten op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling, coaching, interim HR- en verandermanagement en reguliere searches blijf ik onder eigen vlag uitvoeren.

De samenwerking met Alexander Hughes International maakt dat ik jou nog beter kan voorzien van de juiste leiders voor jouw organisatie! En omdat er geen sprake is van een internationale samenwerking maar van een eigen, wereldwijd geïntegreerd netwerk, zijn kwaliteit en korte lijnen nu ook over landsgrenzen heen gewaarborgd! Precies zoals je van mij gewend bent!En omdat er geen sprake is van een internationale samenwerking maar van een eigen, wereldwijd geïntegreerd netwerk, zijn kwaliteit en korte lijnen nu ook over landsgrenzen heen gewaarborgd! Precies zoals je van mij gewend bent!

Ik wens je genoeg!

Harmen Stakenburg

Klik voor meer informatie

Spread the love

0