Per eind november 2019 heb ik Triceps verlaten. Ik heb veel geleerd gedurende de laatste 7 jaren en ben daar dankbaar voor. Onder meer heb ik geleerd dat mijn visie op leiderschap, mens-focus en integriteit echt van mijzelf is en echt gewaardeerd wordt door de mensen waar ik mee heb gewerkt.

Ik heb ook geleerd dat deze visie niet meer past bij een consultancy organisatie als Triceps. Daarom is het tijd voor mij om verder te gaan. Ik blijf samenwerken met dezelfde (type) leiders en dezelfde (type) organisaties. En ik kijk er ook erg naar uit om met jou te blijven werken!

Ik bouw op dit moment aan mijn eigen website en sta op het punt om te tekenen voor een eigen kantoor in Utrecht. En ik verwacht ook een samenwerking met een andere organisatie in de toekomst. Ik vind samenwerking simpelweg te belangrijk om alleen te werken. In welke vorm zal de tijd mij leren.

Voor nu, verander alsjeblieft mijn email adres in jouw adresboek naar harmen@harmenstakenburg.nl. Mijn telefoonnummer blijft 06-19912582.

Heel veel dank voor jouw vertrouwen en samenwerking gedurende de laatste 7 jaar. Ik kijk erg uit naar jouw vertrouwen en samenwerking gedurende de komende 7 jaar!

Ik hoop je snel te spreken!

Ik wens je genoeg,

Harmen Stakenburg

Spread the love

0