Ik ben uit mijn jasje gegroeid!

En dus mocht ik op zoek naar een nieuw kantoor. Leuk!

En inderdaad, dat ging best snel, dat ‘uit mijn jasje groeien’. Nog geen jaar geleden startte ik op de Papendorpseweg 95 Utrecht. Een prima locatie. Centraal gelegen in Nederland. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Eigen ruimte, met veel gezamenlijke faciliteiten.

En ik verwachtte veel dynamiek, die door de corona-gestuurde thuiswerkrichtlijnen van de verschillende bedrijven jammer genoeg niet goed uit de verf kwam. Hierdoor was het vaak stil. Waren er veel onbezette, lege kantoren, hetgeen een beetje kil voelde. Het gebeurde daardoor ook vaak dat ik bijna in mijn eentje in dat grote pand aan het werk was. Ook vond ik de hoge parkeerkosten voor mijn klanten erg vervelend worden.

Dus. Op zoek naar meer! Naar meer eigen. Naar meer mensen. Naar meer dynamiek. En tegelijkertijd meer rust. En vooral ook meer gratis parkeren!

En dat heb ik gevonden. Met ingang van 1 december 2020 is mijn kantoor gevestigd aan de Kanaalweg 22d in Utrecht. Een kantoor dat meer eigen is. Waar meer mensen zijn. Meer dynamiek is. En tegelijk meer rust. En vooral……gratis parkeren voor alle bezoekers!

 Kom je snel een keer kijken?

Ik wens jou genoeg!

Harmen Stakenburg

Spread the love

0