Inspiratie

Inspiratie, een woord dat voor mij enorm veel betekent en ook enorm veel invloed heeft op het verloop van mijn dag. Zowel in de positieve zin van het woord als in het negatieve. Soms is het daar ineens, soms is het er gewoon niet. Soms moet ik er naar zoeken, soms moet ik loslaten om het te kunnen vinden. Soms is het daar en doe ik er niks mee, soms wil ik er iets mee doen en dan is het er niet.

Inspiratie

Een woord dat voor mij enorm veel betekent en ook enorm veel invloed heeft op het verloop van mijn dag. Zowel in de positieve zin van het woord als in het negatieve. Soms is het daar ineens, soms is het er gewoon niet. Soms moet ik er naar zoeken, soms moet ik loslaten om het te kunnen vinden. Soms is het daar en doe ik er niks mee, soms wil ik er iets mee doen en dan is het er niet.

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling, JUIST NU

Verbinden gaat makkelijker wanneer je fysiek bij elkaar bent. Elkaar kunt zien. Elkaars energie kunt voelen. Dat gaat nu even niet. Nu moet jij als leider jouw leiderschap op een virtuele manier laten zien. Charisma en natuurlijk leiderschap heeft ineens een hele andere dimensie.

Lees verder »

Ontslagen in coronatijd. Help!

Corona maakt sommige bedrijfstakken overbodig. Wat heb je aan catering als iedereen thuis werkt? Wat moet een bagagemedewerker bij een lege band? Een ontslaggolf bedreigt nu ook de vaste banen.

Lees verder »
thuiswerken

Thuis werken? Nu even niet!

Jeetje…….wat zijn veel mensen nu aan het thuiswerken zeg! En wat lijkt dat goed te gaan bij veel bedrijven. Nou ja…. Op het eerste gezicht dan. Want de technologie is er dan wel….het gaat niet vanzelf. Mensen moeten wennen. Ik ook.

Lees verder »

The 7 year itch

The 7 year itch           Hoi netwerk, Per eind november 2019 heb ik Triceps verlaten. Ik heb veel geleerd…

Lees verder »
inspiratie

Soms heb je dat…

Soms heb je dat….   …. zo’n moment waarop je terugkijkt met een gevoel van instant-energy. Iets dat dan wel als werk betiteld…

Lees verder »

Vluchten kan niet meer

Vluchten kan niet meer…. D-day voor Rabobank; vakbonden rekenen op meer ontslagen’ ‘economie :: 9000 medewerkers Rabobank ontslagen’ ‘Rabobank schrapt nog eens 9.000…

Lees verder »

Wow, just wow

WOW, just wow. The moment I heard this extraordinary piece of spoken art it moved me. It immediately entered my heart. So ……

Lees verder »

Harmen, persoonlijk HR management

Papendorpseweg 95

3528 BJ  Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71 ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971