Inspiratie

Inspiratie, een woord dat voor mij enorm veel betekent en ook enorm veel invloed heeft op het verloop van mijn dag. Zowel in de positieve zin van het woord als in het negatieve. Soms is het daar ineens, soms is het er gewoon niet. Soms moet ik er naar zoeken, soms moet ik loslaten om het te kunnen vinden. Soms is het daar en doe ik er niks mee, soms wil ik er iets mee doen en dan is het er niet.

Inspiratie

Een woord dat voor mij enorm veel betekent en ook enorm veel invloed heeft op het verloop van mijn dag. Zowel in de positieve zin van het woord als in het negatieve. Soms is het daar ineens, soms is het er gewoon niet. Soms moet ik er naar zoeken, soms moet ik loslaten om het te kunnen vinden. Soms is het daar en doe ik er niks mee, soms wil ik er iets mee doen en dan is het er niet.

Industry Manager

De divisie IMA (Industry Management & Automation) biedt oplossingen rondom industriële aansluittechniek, besturing, netwerken, en automatisering van bruggen, sluizen en tunnels. Een technische snoepwinkel vol mogelijkheden.
Ten behoeve van de ambitieuze groeiplannen (en potentieel!) is er dringend behoefte aan een commercieel zwaargewicht, rolmodel en ambassadeur in de functie van Industry Manager die in deze belangrijke rol verantwoordelijk wordt voor het verwerven en realiseren van projectmatige oplossingen.

Lees verder »

Key Account Manager

Binnen deze ondernemende organisatie dekt de naam Key Accountmanager een breed pallet. Sales management, relatiemanagement, technisch geweten, business development, marketing, kennisoverdracht; dit alles mag op jouw visitekaartje staan.

Lees verder »

Wat heeft zelfbewustzijn met leiderschap te maken?

Dr. Eurich heeft een grootschalige – 4 jaar durende – wetenschappelijke studie naar zelfbewustzijn uitgevoerd. Het onderzoek bestond uit 10 afzonderlijke onderzoeken met bijna 5.000 deelnemers. Het doel van het onderzoek was om te onderzoeken wat zelfbewustzijn werkelijk was, waarom leiders het nodig hadden en hoe leiders het konden vergroten. Op basis van deze zelfbewustzijnstudie trok Dr Eurich 3 belangrijke conclusies.

Lees verder »

Business Unit Controller – MT lid

Als financieel businesspartner ben je sparringpartner, adviseur en lid van het MT van de Business Unit. Je stelt de maandelijkse analyse van de BU-cijfers op en bent verantwoordelijk voor de maandelijkse forecasting en controle van de cijfers. De actiepunten die hieruit voortkomen bewaak en manage je richting de operationele en commerciële verbeterteams. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het financieel uitwerken van het jaarlijkse budgetteringsproces en voor het ontwikkelen, rapporteren en bewaken van de KPI’s. Jij bent bovendien degene die zorgt voor het continue uitdagen en monitoren van verbeterplannen en investeringsvoorstellen. Ook zorg je voor borging van compliance door het (laten) uitvoeren van controles.

Lees verder »

Key Account Manager

De divisie Device Connectors omvat alle oplossingen rondom industriële aansluittechniek, dus zowel M12 connectoren als bekabeling, maar ook Heavy Duty connectoren. Voor machinebouwers, paneelbouwers, distributeurs en voor eindklanten. Een technische snoepwinkel vol mogelijkheden. Ten behoeve van de grootste vier klanten is dringend behoefte aan een commercieel zwaargewicht, rolmodel en ambassadeur in de functie van Key Accountmanager.

Lees verder »

Program Manager Technical Education

Natuurlijk ben jij een uitstekend opleider. Maar veel meer nog weet jij tot in detail hoe hoofdstroominstallaties, stuurstrooominstallaties, schakelkasten en bijvoorbeeld EMC overspanningsbeveiligingen werken. Hiervoor heb jij ruime praktijkervaring in de elektrotechniek. Bijvoorbeeld als Hoofd Engineering binnen een installatiebedrijf, bij een kastenbouwer, of misschien wel bij een machinebouwer.

Lees verder »

spanning als brandstof

Op iedere werkplek ervaren we soms spanning tussen de realiteit en ‘wat zou kunnen zijn’. Spanning is doorgaans geen prettig gevoel. Toch kunnen we deze goed gebruiken om ons werk en onze resultaten te optimaliseren.

Lees verder »

teamlead sales public

Als Teamlead Sales heb je de dagelijkse en tactische leiding over één van onze sales teams binnen de Benelux. Bijzonder aan deze rol is dat je verantwoordelijk bent de publieke sector. Dit betekent dat jouw team verantwoordelijk is voor overheidsinstanties en semioverheden.

Lees verder »

wat doe ik nu echt

Deze vraag wordt mij zo vaak gesteld dat het misschien tijd wordt om deze eens te beantwoorden. En dat vind ik best lastig. Ik voel weerstand bij deze vraag. Alsof ik wordt beknot in mijn vrijheid. Mijn weerstand zit in de dualiteit die opgesloten lijkt in de vraag; ben je nu het ene….of ben je het andere? Er wordt gevraagd naar een keuze, waar ik mij niet fijn bij voel. Ik wil die keuze niet maken. Het ontneemt mij mijn vrijheid om te zijn wie ik ben.

Lees verder »

teamlead sales

De sales binnen Fox-IT is nu nog georganiseerd over de assen Professional Services en Managed Services. Per 1 juni 2021 zal de sales worden georganiseerd op basis van drie verticals. Voor de vertical ‘Finance, Banking & Insurance’ zoekt Fox-IT een Teamlead die een team van 8 zeer ervaren en zelfstandige sales- en business development professionals coacht en begeleidt

Lees verder »

business development manager Belgie

Voor het invullen van haar groeiambitie is Fox-IT op zoek naar versterking in België en Luxemburg. Samen met collega’s zorgt de Business Development Manager voor het uitbreiden van het klantenportfolio van Fox-IT en het verder ontwikkelen van de salesforce in België. De focus ligt op het aangaan van strategische partnerships door het leveren van Cyber Threat Management oplossingen

Lees verder »
Pomodoro methode

pomodoro methode

Soms stel ik taken uit. Niet omdat ik het dan onbelangrijk vind. Ook niet omdat ik er geen zin in heb. Als ik taken blijf uitstellen, dan is dat vaak omdat de taak zo groot is dat ik er tegenop zie om te beginnen. En soms kan ik mij gewoon ècht niet concentreren op één ding. Herken je dat? Dan zou de pomodoro methode best wel eens uitkomst kunnen bieden!

Lees verder »

Pre-sales engineer

Als pre-sales engineer werk je voor en met onze klanten aan business cases, zorg je voor proofs of concept, ben het orakel op het gebied van technische klantvragen en verzorg jij technische trainingen.

Lees verder »
Effective Leadership

Effective leadership

Effective leadership in this increasingly VUCA world
and how to develop, drive and measure sustainable team performance & agility

Lees verder »

Algemeen Directeur

Strategie met opgestroopte mouwen. Dat kenmerkt jou. Balans tussen initiëren, richting geven en uitvoeren van de strategie van de organisatie.

Lees verder »
Immunity to Change

Immunity to Change

Wanneer 14 kikkers op een boomstam zitten en drie daarvan besluiten om in het water te springen, hoeveel kikkers zitten dan nog op de boomstam?
Veel mensen hebben de neiging om direct “11” te roepen. Een beter antwoord zou zijn…

Lees verder »

Business Developer / Projectmanager

Het ontwikkelen en uitrollen van een lidmaatschap / partnerschap concept. Je bent een spil (project leider) tussen samenwerkende organisaties binnen de verwerkings- en verwaardingsfabriek;

Lees verder »

Uit mijn jasje

Ik ben uit mijn jasje gegroeid! En dus mocht ik op zoek naar een nieuw kantoor. Leuk! Op zoek naar meer! Naar meer eigen. Naar meer mensen. Naar meer dynamiek. En tegelijkertijd meer rust. En vooral ook meer gratis parkeren!

Lees verder »
ontwikkeladvies nl leert door

Gratis ontwikkeladvies

Iedereen in Nederland kan per 1 december weer gebruikmaken van de subsidieregeling ‘NL leert door’. Dat betekent dat iedereen met een relatie tot de arbeidsmarkt in aanmerking komt voor een gratis ontwikkeladviestraject t.w.v. € 700,-.

Lees verder »

Zet nooit ‘beschikbaar’ op jouw LinkedIn profiel

Headlines die precies dat doen wat ze niet moeten doen: ze brengen jou in het middelpunt van de anonimiteit. Je gaat op in de massa. Het enige dat ze moeten doen, doen die headlines niet. Zonde? Ja! Absoluut! En je doet jezelf daar enorm mee te kort! Dat vind ik zonde.

Lees verder »

Het merk IK!

Stel. Je ziet jezelf als een merk. Hoe zorg je er dan voor dat mensen voor jou kiezen? Laat je dan andere dingen van je zelf zien? Maak je andere keuzes in je loopbaan. En welke elementen van je kennis, kunde en karakter werk je uit?

Lees verder »

CEO

Commerciele CEO voor innovatieve Web-based vastgoed-oplossingen.

Lees verder »
Teamontwikkeling

Teamontwikkeling, JUIST NU

Verbinden gaat makkelijker wanneer je fysiek bij elkaar bent. Elkaar kunt zien. Elkaars energie kunt voelen. Dat gaat nu even niet. Nu moet jij als leider jouw leiderschap op een virtuele manier laten zien. Charisma en natuurlijk leiderschap heeft ineens een hele andere dimensie.

Lees verder »

Head of Steel Plant

The primary purpose of this position is to drive efficiency and cost consciousness in a very modern steel making facility in order to support the targeted growth of tripling the business in the next 3-5 years.

Lees verder »

Ontslagen in coronatijd. Help!

Corona maakt sommige bedrijfstakken overbodig. Wat heb je aan catering als iedereen thuis werkt? Wat moet een bagagemedewerker bij een lege band? Een ontslaggolf bedreigt nu ook de vaste banen.

Lees verder »

Teamlead General Ledger

You play a key role in driving change and efficiency and are focused on continuous improvement. You are a skillful communicator with the ability to influence peers and other business colleagues.

Lees verder »

Financial Controller

Well….first and foremost….your battery is fully loaded! Your have energy. You give energy. You easily shift gear and change your navigation on the spot while keeping your eye on financial data and management information.

Lees verder »
thuiswerken

Thuis werken? Nu even niet!

Jeetje…….wat zijn veel mensen nu aan het thuiswerken zeg! En wat lijkt dat goed te gaan bij veel bedrijven. Nou ja…. Op het eerste gezicht dan. Want de technologie is er dan wel….het gaat niet vanzelf. Mensen moeten wennen. Ik ook.

Lees verder »

Country Marketeer Germany

The ideal candidate is an allround marketeer with in-depth knowledge and rich experience in media and PR; but equally apt at all aspects of performance marketing and familiar with tools such as Google Adwords, Bing Ads, DoubleClick, Google Analytics, Hotjar, Google Optimize and Mailchimp.

Lees verder »

Head of Steel Plant

Being an undisputed industry leader, the CCS acts as a spokesperson in the customer environment and industry forums and ensures that our customer is aligned according to the latest payment- and technology developments.

Lees verder »

Business Unit Controller

De financiële discipline wordt centraal aangestuurd door de financieel directeur van De Ruwbouw Groep, waaraan de BU Controller rechtstreeks rapporteert. De functie is bij de omschakeling van Calduran naar een zelfstandige Business Unit in 2019, nu ruim een jaar op interim basis ingevuld. Nu is het tijd voor een permanente invulling van deze zelfstandige, uitdagende en professionele functie.

Lees verder »

Head of Enterprise Strategic Technology

You will lead a team of application and development specialists in Change Management and will be the custodian of overall applications systems architecture. You will directly lead 2 Direct Reports; an ERP Manager( + 4 Direct Reports) and an IT Head (+ 4 Direct Reports).

Lees verder »

Accountmanager gebouwgebonden oplossingen

Binnen deze ondernemende organisatie dekt de naam Account Manager Gebouwgebonden Oplossingen een breed pallet. Sales management, relatiemanagement, technisch geweten, business development, marketing, kennisoverdracht; dit alles mag op jouw visitekaartje staan.

Lees verder »
Executive Search Pressure cooker

Executive search in a pressure cooker

What a crazy summertime it was. Working hard to have my desk, my laptop and my head tidied up for this years holiday season, suddenly I was pushed into improvising the day before I was to leave on summer holiday.

The executive search process for a Chief Technology Officer for one of my global clients in renewable energy was running towards its end.

Lees verder »

The 7 year itch

Per eind november 2019 heb ik Triceps verlaten. Ik heb veel geleerd gedurende de laatste 7 jaren en ben daar dankbaar voor. Onder meer heb ik geleerd dat mijn visie op leiderschap, mens-focus en integriteit echt van mijzelf is en echt gewaardeerd wordt door de mensen waar ik mee heb gewerkt.

Lees verder »

Soms heb je dat…

Soms heb je dat, zo’n moment waarop je terugkijkt met een gevoel van instant-energy. Iets dat dan wel als werk betiteld…

Lees verder »

Vluchten kan niet meer

De vier grootste Nederlandse banken hebben in 2012 aangekondigd in totaal 5000 banen te schrappen. Dat komt bovenop de 17.000 banen die al sinds 2008 door de sector zijn geschrapt, zo blijkt uit een overzicht van Het Financieele Dagblad. En nog geen 2 maanden onderweg in 2013 deelt de ING groep mee de komende 2 jaar 2.400 extra banen te schrappen, waarvan 1.400 in Nederland. Om over al die andere banken nog maar te zwijgen. Hiermee draagt de financiële sector in belangrijke mate bij aan de sterk oplopende werkloosheid. Immers, 7,5% van de beroepsbevolking zit inmiddels zonder werk.

Lees verder »

How to be a person

  The moment I heard this extraordinary piece of spoken art it moved me. It immediately entered my heart. So … wow. Just…

Lees verder »

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Nederland

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

nl_NLDutch