Over jou

Transities volgen per definitie onbekende paden. Als je niet zeker bent hoe het pad loopt, moet je op elkaar vertrouwen. Jij bent als leider zelf deel en startpunt van het vertrouwen en de verandering die jij beoogt. Jij bent degene die de verandering daadwerkelijk voorleeft. Wanneer jij als leider jouw waarden echt kunt voorleven en de verandering die je voorstaat allereerst zelf voordoet, zul je verrast staan van de snelle bijval en navolging die dat krijgt.

Over jou

Transities volgen per definitie onbekende paden. Als je niet zeker bent hoe het pad loopt, moet je op elkaar vertrouwen. Jij bent als leider zelf deel en startpunt van het vertrouwen en de verandering die jij beoogt. Jij bent degene die de verandering daadwerkelijk voorleeft. Wanneer jij als leider jouw waarden echt kunt voorleven en de verandering die je voorstaat allereerst zelf voordoet, zul je verrast staan van de snelle bijval en navolging die dat krijgt. 

 
1

Jouw eigen visie op werk

Jij bent goed in jouw vak. Misschien heb je al een mooie loopbaan achter de rug, misschien ben je pas net begonnen met werken. In ieder geval ben jij er van overtuigd dat dingen anders kunnen. Misschien zelfs anders moeten. 

Wanneer jij droomt over de toekomst dan zie je authenticiteit. Van jouw organisatie. Van jouw team. Van jezelf. Jij ziet een weg naar iets eigens, weg van de grijze massa. Op weg naar jezelf, in verbinding met anderen. Jij vindt net als ik dat werk niet gewoon werk hoort te zijn. Het moet iets toevoegen. Aan jou. Aan anderen. Aan de wereld.

En het mag leuk zijn! Energie geven in plaats van nemen. Jij wilt jezelf continu ontwikkelen om een nog betere leider te zijn. Voor jezelf en om anderen te inspireren. 

the feeling of solidarity at the summit.

Jouw eigen visie op leiderschap

Namen in plaats van rugnummers. Mensen in plaats van cijfers. Jij wilt een voorbeeld zijn. Inspireren!

Van het pluche naar het puntje van jouw stoel. Van gebaande paden naar paden banen. Van front-, mid- en backoffice naar iedereen in de frontlinie. Vanuit jouw persoonlijke overtuiging dat mensen altijd en overal het verschil maken, maak je jouw organisatie toekomstbestendig; vernieuwend, innovatief, agile en duurzaam.

Jij investeert in echte mensen en echte relaties. Zo breng jij duurzame veranderkracht in jouw organisatie. 

Door mensen te laten ontdekken dat je met meer gemak de juiste besluiten kunt nemen vanuit verbinding en daadkracht.

3

Jouw eigen visie op succes

Resultaten zijn meetbaar. Dat weet jij als geen ander.

Jij weet ook dat de beste besluiten vanuit het hart worden genomen. In verbinding met anderen.

Jij wilt een team dat meetbare resultaten haalt en tegelijkertijd besluiten neemt vanuit het hart. Een team dat lol heeft. Een team dat geïnspireerd is. Maar mensen zijn complexe wezens en onder druk concentreren wij ons alleen op het verstand. Schakelen wij onszelf vaak uit. Jij wilt een team dat helemaal zichzelf is. Ook onder druk. 

Jij bent gedreven om jezelf en jouw team goede handvatten te geven om vanuit intuïtie en persoonlijke reflectie deze geweldige resultaten te bereiken. Om zo samen op te kunnen trekken. Dat versnelt en versterkt. En dat is precies wat we willen.

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Nederland

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

nl_NLDutch