Over mij mijn achtergrond mijn visie mijn missie

Mijn missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw manier is om naar de wereld te kijken. Om jou te helpen ontdekken wat jouw waarheid is. Wat werkt voor jou. Om jou te helpen met aandacht te kijken naar het hele plaatje en zo ruimte te laten ontstaan voor ontwikkeling. Omdat het voor jou werkt. In jouw organisatie. In jouw werk. In jouw leven.

Waarom ik doe wat ik doe

Gedurende mijn bijna 20 jaar lange carrière in corporate HR heb ik veel geleerd over organisaties. Over structuren. Over mensen. Daarnaast heb ik geleerd over de beperkte houdbaarheid van bestaande organisatie- en leiderschapsmodellen.

Zonder er bij na te denken rende ik mee in de corporate ratrace. Iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe baan. Iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe organisatie. Steeds een beetje groter, steeds een beetje meer verantwoordelijkheid, steeds een beetje meer salaris.

Gevoed door een enorme loyaliteit voor mensen, hard werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel raakte ik meer en meer verwijderd van mijzelf. En steeds verder weg van wat mij echt drijft. Ik voelde mij leeg, passieloos, geleefd en ver van wie ik ben. Of wilde zijn. En geloofde steeds minder dat ik de leider was die ik wilde zijn.

Ik ging op zoek naar wat ik ècht belangrijk vond. Naar mijn eigen stem. En ik volgde een 4,5 jaar durende opleiding in Intuïtieve Ontwikkeling. Ik leerde door intensive meditaties de verschillende kanten en lagen van mijzelf kennen en mij meer af te stemmen op mijn innerlijke wijsheid, mijn intuïtie. Dit creëerde ruimte om mij bewust te worden van mijn overtuigingen, mijn gedachten, mijn patronen en mijn zienswijzen die mij belemmerden om volledig in vrijheid in mijn eigen kracht te staan en te vertrouwen op mijn eigen wijsheid.

Ik leerde over intuïtie en raakte er van overtuigd dat intuïtie niet iets zweverigs is of onpraktisch, maar juist iets is wat vanzelfsprekend bij het leven en bij leiderschap hoort. Ik geloof er in dat ontwikkeling begint met bewustzijn. En bewustzijn met reflectie. Ik vind het geweldig om met jou te werken aan jouw bewustzijn en ontwikkeling. Reflecteren, bewust worden en ontwikkelen moet je zelf doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Soms heb je twee mensen nodig om met jezelf te praten. 

Mijn missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw manier is om naar de wereld te kijken. Om jou te helpen ontdekken wat jouw waarheid is. Wat werkt voor jou. Om jou te helpen met aandacht te kijken naar het hele plaatje en zo ruimte te laten ontstaan voor ontwikkeling. Omdat het voor jou werkt. In jouw organisatie. In jouw werk. In jouw leven.

Waarom kan een holistische benadering de manier veranderen waarop jij werkt?

In mijn vorige rol als Human Resources directeur en tijdens mijn studie was ik sterk afhankelijk van de geest: voor planning, het creëren van bedrijfsplannen, structuur, doelen en ambities voor zowel mezelf als mijn teams. Maar zonder de balans van het hart, intuïtie, energie en flow: we kunnen vaak ongelooflijke dingen bereiken zonder enige verbinding met vreugde. We bereiken een doel en gaan naar het volgende zonder zelfs maar de balans op te maken van wat ooit onze droom was.

Zo ben ik geweest, maar door mijn coaching en intuïtieve ontwikkeling, mijn aanhoudende verdieping in nieuwe samenwerkingsvormen, verdiepende studie van het menselijk brein, lichaamswerk en emoties, heb ik geleerd dat harmonie, zelfbewustzijn, volledige aanwezigheid en plezier de sleutel zijn tot een bevredigend leven en loopbaan. De druk van leiderschap deed me de vreugde vergeten, ik heb me gecommitteerd om dit niet nog een keer te laten gebeuren en ik moedig alle mensen waar ik mee werk aan om plezier te creëren binnen hun baan of bedrijf.

Ben ik dan zo goed?

Ik ben zelf een “work-in-progress” en elke dag groei ik, studeer ik, leef ik, leer ik. Ik verliet de veiligheid van de grote baan, het hoge salaris en de grote boze zakenwereld om iets te doen waar ik van hou, iets waar ik goed in ben en iets dat echt een positieve impact heeft op anderen. Is dit iets dat jij ook zou willen doen?

0