Waarom ik doe wat ik doe

Mijn missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw manier is om naar de wereld te kijken. Om jou te helpen ontdekken wat jouw waarheid is. Wat werkt voor jou. Om jou te helpen met aandacht te kijken naar het hele plaatje en zo ruimte te laten ontstaan voor ontwikkeling. Omdat het voor jou werkt. In jouw organisatie. In jouw werk. In jouw leven.

Waarom ik doe wat ik doe

Gedurende mijn jarenlange recht-toe-recht-aan carrière in corporate HR heb ik veel geleerd over organisaties. Over structuren. Over mensen. Daarnaast heb ik geleerd over de beperkte houdbaarheid van bestaande organisatie- en leiderschapsmodellen. Gevoed door een enorme loyaliteit voor mensen, hard werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel raakte ik meer en meer verwijderd van mijzelf. Iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe baan. Iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe organisatie. Steeds een beetje groter, steeds een beetje meer verantwoordelijkheid, steeds een beetje meer salaris. En steeds verder weg van wat mij echt drijft. Verder weg van mijn waarden. Van wie ik ben.

Ik begon te zoeken naar wat ik ècht belangrijk vind. Naar het vinden van een natuurlijke harmonie. Ik leerde dat het niet gaat om het volgen van de waarheid van anderen, maar om het volgen van jouw waarheid. Als je alleen bezig bent met erkenning van buiten raak je bij jezelf vandaan en kun je niet handelen vanuit innerlijk weten.

Ik leerde over intuïtie en raakte er van overtuigd dat  intuïtie niet iets zweverigs is of onpraktisch, maar juist iets is wat vanzelfsprekend bij het leven en bij leiderschap hoort. Ik geloof er in dat ontwikkeling begint met bewustzijn. En bewustzijn met reflectie. Ik vind het geweldig om met jou te werken aan jouw bewustzijn en ontwikkeling. Reflecteren, bewust worden en ontwikkelen moet je zelf doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Soms heb je twee mensen nodig om met jezelf te praten. 

Wanneer ik om mij heen kijk zie ik een wereld die uit fragmenten lijkt te bestaan. Zonder duidelijke samenhang. Het vermogen om te zien wat dingen betekenen is verloren gegaan. Wijsheid is door kennis verdrongen. Kennis is door informatie verdrongen. Stukjes informatie, brokken data. Wij willen ons identificeren met de wereld als geheel, maar gaandeweg is de aandachtige manier – die niet naar het hele plaatje kijkt – het over gaan nemen.  Wij zijn gaan geloven dat dat de juiste manier is om naar de wereld te kijken. 

Mijn missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw manier is om naar de wereld te kijken. Om jou te helpen ontdekken wat jouw waarheid is. Wat werkt voor jou. Om jou te helpen met aandacht te kijken naar het hele plaatje en zo ruimte te laten ontstaan voor ontwikkeling. Omdat het voor jou werkt. In jouw organisatie. In jouw werk. In jouw leven.

 

“Spirituality is three things: One, it’s common sense; two, a sense of humour; and three, more common sense”

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Nederland

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

0