Ik maak werk leuker en makkelijker

Ik lever hands-on begeleiding op het gebied van leiderschap, persoonlijk leiderschap, organisatie strategie en Human Resources. Of beter gezegd; Human Beings. Strategie met opgerolde mouwen, dat typeert mij. Ik bied geen off-the-shelf plannen, maar oplossingen die jou helpen. Ik heb geen dure kantoorpanden, maar ben daar waar ik het beste impact kan maken; tussen jouw mensen. Ik heb geen dure lease-auto (wel een motor-van-de-zaak). Hierdoor ben ik wendbaar en flexibel om oplossingen te leveren die er toe doen. Voor jou en jouw mensen. Nu en in de toekomst.

Ik maak werk leuker en makkelijker

Ik lever hands-on begeleiding op het gebied van leiderschap, persoonlijk leiderschap, organisatie strategie en Human Resources. Of beter gezegd; Human Beings. Strategie met opgerolde mouwen, dat typeert mij. Ik bied geen off-the-shelf plannen, maar oplossingen die jou helpen. Ik heb geen dure kantoorpanden, maar ben daar waar ik het beste impact kan maken; tussen jouw mensen. Ik heb geen dure lease-auto (wel een motor-van-de-zaak). Hierdoor ben ik wendbaar en flexibel om oplossingen te leveren die er toe doen. Voor jou en jouw mensen. Nu en in de toekomst.

Harmen leadership Leiderschap

Leiderschaps- en teamontwikkeling

Ik help jou en de managers van jouw organisatie om leiders te worden. Door korte intensieve programma’s of langere termijn trajecten help ik jou en jouw team betere besluiten te nemen. Om vanuit een gezamenlijke basisveiligheid te werken aan vertrouwen, samenwerking, betrokkenheid en verantwoordelijkheid op weg naar nog betere gezamenlijke resultaten. 

Harmen Stakenburg leiderschap en coaching

Coaching & loopbaanbegeleiding

Soms heb je twee mensen nodig om met jezelf te praten. In jouw baan en in jouw loopbaan.

Ik help jou om de juiste antwoorden te vinden door de juiste vragen te stellen. Om zo jouw beperkende overtuigingen, jouw beeld van de werkelijkheid in het licht te zetten.

Ik help jou om verbinding te maken tussen  jouw hoofd en jouw hart. Vanuit aandacht kijken. Naar het hele plaatje. In verbinding met jezelf. En met jouw omgeving.

Life is about creating

Interim HR- & verandermanagement

Een strategische heroriëntatie, een nieuwe manier van werken, een fusie of reorganisatie betekent organisatieverandering. HR heeft daarbij een belangrijke rol, omdat strategievorming veel meer is dan om de zoveel jaar een nieuw plan maken. Strategie gaat over het vermogen om te vernieuwen. Niet vandaag. Niet morgen. Continu.

Ik geef niet alleen advies over, maar begeleid ook zelf transities. Ik help jou daarbij om de vaardigheden te creëren die jouw organisatie, jouw team, jouw mensen in staat stellen zichzelf en het bedrijf continu te vernieuwen.

Als interim HR- of verandermanager begeleid ik deze veranderprocessen effectief, zodat de strategische doelen van jouw organisatie worden gerealiseerd.

Harmen Search Interim

Search, vast & interim

Ik verbind leiders. Met henzelf. Met hun omgeving. Vanuit die verbinding weet ik ook leiders met organisaties te verbinden. Omdat ik de mensen echt ken. Omdat ik de organisaties echt ken. Omdat ik als geen ander in staat ben  om de vraag achter het antwoord te vinden, weet ik altijd de juiste mensen aan de juiste uitdagingen te verbinden. Voor langere tijd of voor kortere tijd. Voor vaste dienstverbanden of tijdelijke opdrachten. En voor uitbreiding van uw directieteam maak ik bovendien slim gebruik van het internationale Executive Search netwerk van Alexander Hughes International. 

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Nederland

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

nl_NLDutch