Wat mensen zeggen over mij

Ik werk met mensen. En die mensen vinden wat van de samenwerking met mij. Wil je daar nog meer over weten? Neem dan gerust contact met ze op.

Wat mensen zeggen over mij

Ik werk met mensen. En die mensen vinden wat van de samenwerking met mij. Wil je daar nog meer over weten? Neem dan gerust contact met ze op.

Harmen weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen, zodat je zelf weer tot nieuwe inzichten komt. Ook door de zaken van een andere kant te belichten, kom je soms voor verrassingen te staan over je eigen persoonlijkheid en ontwikkeling. Een nuttig coaching-traject dat eigenlijk iedereen eens zou moeten ervaren.
Harmen is persoonlijk en “to the point”, hij ziet snel waar je (onbewuste) overtuigingen en blokkades zitten en pakt ze vast. Spiegelt je op een prettige manier. De vragen die hij stelt geven inzicht en steun, het heeft mij erg goed geholpen. Ik heb een beter inzicht gekregen in waar mijn ontwikkelrichting en focus ligt. Daarnaast is het een prettig persoon om mee samen te werken en kan je altijd bij hem terecht om even te sparren.
Harmen heeft mij geholpen om mijn gedachten op een rij te krijgen over het vervolg van mijn loopbaan. Om eerlijk te zijn zag ik iedere keer weer op tegen de afspraken die ik had met Harmen. Niet vanwege de persoon of de manier waarop hij mij benaderde, in tegendeel, maar vooral vanwege de vragen die hij mij weer zou gaan stellen. Altijd in mijn blinde hoek, en als er iets is wat ik moeilijk vind, dan is het wel geconfronteerd worden met aspecten die ik zelf nog niet bedacht had..... en daar ligt nou precies de kracht van Harmen.

Ik denk dat dit filmpje het gevoel het beste benadert.
(klik op onderstaande knop)

Harmen heeft dat ongemak bij mij geraakt waardoor ik weer verder kan groeien.
Oprecht bedankt Harmen!

Ik heb Harmen leren kennen als een oprecht en integer persoon die verder kijkt dan ervaring en cv. Hij gaat niet voor een snelle match. Jaren geleden heb ik hem gesproken over een functie die wel passend was maar hij stelde mij een aantal vragen die mij verder deden denken over waarom ik wilde veranderen van baan. Dit heeft geleid tot andere keuzes op dat moment die uitstekend hebben uitgepakt. Recentelijk heeft hij mij weer benaderd, het was voor mij niet een voor de hand liggende stap maar al tijdens het eerste gesprek bleek dit uitstekend te passen. Het ultieme bewijs van zeer goede kennis van zowel bedrijven, bedrijfscultuur als mensen.
Harmen has been a trustworthy, skilled and experienced sparring partner in navigating successfully a crucial career crossroads. An effective provocateur of assumptions and convictions. A mature professional creating objective and detached context for my processing. A robust mirror for hard truths and challenging possibilities. A generous and honest human being, challenging me to identify and commit myself to my own honest best.
Inmiddels beschouw ik hem als een verlengstuk van mijn afdeling.
Harmen neemt echt de tijd om je te leren kennen. Hij gaat niet over één nacht ijs. Ik had bij hem inspirerende gesprekken, waarbij ik werd getriggerd. De grote vraag: wat wil ik nou écht doen? De gesprekken en de goede, eerlijke feedback zetten me steeds weer aan het denken en hielpen bij het maken van de juiste keuze. Ook het assessment sprak me erg aan. Dat ging namelijk níet over taal, rekenen of dat soort competenties, zoals meestal het geval is. Dit assessment ging echt in op mijn gedrag en bracht aan het licht hoe ik acteer binnen een organisatie. Waardevol! Ik ervaar mijn contact met Harmen als een duurzame relatie met een betrouwbare, onafhankelijke partij. Ik kan met hem sparren én kan er altijd vragen om persoonlijk advies over mijn ambities en ontwikkeling. Dat gun ik iedereen.
Open, eerlijk en pragmatisch; dat typeert voor de mij de aanpak van Harmen. De persoonlijke touch is een verademing in de wereld van werving en selectiebureau's waar geld vaak regeert, Zo kan ik Harmen altijd bellen om te klankborden over onderwerpen die mij bezighouden.
Harmen heeft alle eigenschappen van een goede coach. Hij hield mij steevast voor waar ik, naar eigen zeggen, op uit was en motiveerde mij om buiten mijn comfort zone te stappen opdat ik dat ook bereikte. En met succes!
Dedicated and truly driven, Harmen coached me in finding my professional purposes and the pursuit to get there.
Harmen doet uit eigen beweging dingen die je niet verwacht. In mijn persoonlijk traject met hem werd als snel duidelijk dat ondernemen de weg voor mij was. De stappen op weg daarnaartoe hebben wij samen bedacht en die heb ik uitgevoerd. Het werd voor mij echt onverwacht en dus extra leerzaam dat ik ineens tegenover een expertpanel van relaties van hem kwam te zitten om mijn business idee te pitchen. Niet om gevraagd, heel veel van geleerd en echt beter van geworden. Harmen is echt in staat om het beste in iemand/iets te halen en zicht te verplaatsen in een ander. 'The extra mile'.
Tijd, interesse en als het nodig is een spiegel; dat geeft energie in een gesprek met Harmen over leven & loopbaan.
Ik kom uit Zuid-Afrika en was vier maanden in Nederland, zoekend naar een geschikte functie. Het was moeilijk iets te vinden en mezelf goed te profileren, helemaal zonder netwerk. Ik werd helaas maar één keer uitgenodigd voor een gesprek. Om moedeloos van te worden! Harmen benaderde me en nodigde me uit voor een echt gesprek over wie ik ben en wat ik wil. De aanpak van Harmen is grondig. Je wordt echt uitgedaagd en steeds opnieuw bevraagd. Daardoor ben je uiteindelijk heel zeker van de antwoorden die je voor jezelf vindt. Bij Harmen kreeg ik voor het eerst persoonlijke aandacht en voelde ik betrokkenheid. Een beetje als een fanclub! Dankzij de gesprekken met Harmen zag ik mijn kracht opnieuw en kon ik daarop focussen. Zo vond ik mijn professionele waardigheid en mijn eigenwaarde terug, na maanden van afwijzingen. Ik heb nu een fantastische baan. Ik had als expat nooit durven dromen dat ik terecht zou komen in deze functie bij zo’n interessant bedrijf. Ik ben er ontzettend op mijn plek.

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Nederland

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

Harmen, persoonlijk HR management

Kanaalweg 22d

3526 KM Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 688 92 92

Bank: NL71ASNB 0781 2388 54

KVK: 55927971

Algemene Voorwaarden

nl_NLDutch